TMFVL Orta Karadeniz Bölgesi 10. hafta karşılaşmasında 52 Orduspor ile Boyabat Veteranlar takımı Karşıyaka 1 Nolu Stadında karşı karşıya geldiler. Maç cumartesi günü saat 16.00'da başladı. Sezonun son maçında Orta Karadeniz Bölgesinde lider durumda bulunan 52 Orduspor takımı maçtan 5-0 galibiyetle ayrılarak sezonu şampiyon olarak tamamladı. 

BAFRA VETERANLAR 5 DURAĞAN VETERANLAR 0
Haftanın diğer bir maçı ise Bafra Veteranlar ile Boyabat Veteranlar takımı arasında gerçekleşti. 
Bafra Veteranlar ile Boyabat Veteranlar takımı Bafra Suni Çim Stadında karşı karşıya geldiler. Maç Pazar günü saat 14.00'de başladı. 

Sezonun son maçında lider 52 Orduspor takımının bir puan gerisinde şampiyonluk hesabı yapan Bafra Veteranlar takımı mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıktı. Maçta rakibini 5-0 yenmesine rağmen 52 Orduspor takımının da kazanmasından dolayı aldığı bu galibiyetle grubu 2. sırada bitirerek sezonu tamamladı.

Grubu şampiyon olarak tamamlayan 52 Orduspor ile ikinci olan Bafra Veteranlar takımları 27 Nisan - 4Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında mücadele edecekler.
TMVFL Orta Karadeniz Bölgesi 10. hafta maç sonuçları şu şekilde oluştu; 52 Orduspor 5 Boyabat Veteranlar 0, Bafra Veteranlar 5 Durağan Veteranlar 0, Ayancık Veteranlar 3 Sinop Tersanespor 0

Editör: Vitrin Haber