Sinop Kapalı Spor Salonu Futbol Sahasında, gerçekleştirilen dostluk maçına iki takım birlikte “Vergi, beklenen umutların aydınlık yoludur” pankartı ile çıktı. Sinop Defterdarı Naci Günaydın, Sinop Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SSMMMO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mahmut Buruk’a katkılarından dolayı Gelir İdaresi Başkanlığı’nın plaketini hediye etti.  Maçın başlama vuruşunu Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhan Özhan yaptı.

AMACIMIZ VERGİ BİLİNCİNİ AŞILAMAK
Sinop Defterdarı Naci Günaydın dostluk maçı öncesi yaptığı açıklamada; “25 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında kutlanmakta olan Vergi Haftasında vergi bilincine dikkat çekmek amacıyla organize ettiğimiz spor müsabakası ile halkımızı bilinçlendirmeyi organize ettiğimiz spor müsabakası ile yapmayı tercih ettik. Bizim aynı zamanda paydaşlarımız olan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile karşılıklı olarak bir maç yapalım istedik. Bu organizasyonda da hem sloganlarımızı hem de afişlerimizle ulaşabildiğimiz noktaya kadar vergi bilincinin oluşmasına yardımcı olalım istedik. Bugünde böyle bir dostluk maçı tertip ettik. Bu maçın hem dostluklara vesile olması hem de bundan sonraki ülke gelir anlamında Sinop’ta vergi bilincinin oluşması noktasında faydası olmasını ümit ederek böyle bir turnuva düzenledik. Katılımcılara ve Vitrinhaber’e organizasyonumuza gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 


Daha sonra konuşan Sinop Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SSMMMO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mahmut Buruk maç öncesi yaptığı açıklamada; “Bu sene 25 Şubat - 1 Mart arası 30. Yılını kutladığımız Vergi Haftası ve 1 Mart – 7 Mart arası da Muhasebeciler Günü ve Haftası olarak kutlanıyor. Her iki haftayı muhasebeciler, mali müşavirler, vergiciler ve maliyecilerle birlikte kutladık. En son bu haftaları taçlandırmak için bugün defterdarlık personeli ve mali müşavirler odası olarak dostluk maçı yapıyoruz. Bu amaçla formalarımızı giyerek sahada müdürlerimiz, muhasebeciler ve Defterdarımız Naci Günaydın’ın katılımı ile hep birlikte bir dostluk maçı yapacağız. Bu organizasyon bu yıl ilk defa Sinop’ta gerçekleştiriliyor. Daha önce belki diğer illerde yapılıyordu ama Sinop’ta ilk kez yapılıyor. Bundan sonra inşallah her yıl bu organizasyonu gerçekleştirmeyi düşünüyoruz” dedi.


 

Editör: Vitrin Haber