Sinop Vali Yardımcısı Murat Girgin birçok faaliyetin gerçekleştirildiği ve haftanın yedi günü açık olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı faaliyet gösteren Sinop Gençlik Merkezini ziyaret etti. 

2019 Yılı “Gönüllük Yılı’nda” Sinop Gençlik Merkezi tarafından hayata geçirilen ‘’Kardeşimi Seviyorum Bilgimi Paylaşıyorum’’ projesi kapsamında Üniversite öğrencisi öğretmen adayı gençlik merkezi gönüllü gençleri tarafından ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin derslerine katkı sağlamak için her Pazar günü gönüllük kapsamında verilen Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler ve İngilizce derslerini de ziyaret eden Sinop Vali Yardımcısı Murat Girgin burada, gönüllü öğretmen adayları ve derslere katılan öğrenciler ile sohbet etti.

Ardından diğer faaliyetlere ve kulüp çalışmalarına katılan gençlerle sohbet eden Girgin, başarılı faaliyetler yürüten gençlik merkezi çalışanlarını tebrik ederek başarılar diledi. 

Vali Yardımcısı Murat Girgin, devlet imkânlarının en verimli şekilde kullanıldığı gençlik merkezinde gönüllülük faaliyetlerinde bulunan tüm gönüllü genç öğretmen adaylarına teşekkürlerini sundu. 

Editör: Vitrin Haber