Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, kadınlar futbol ligi 3. Grubunda mücadele eden Sinop Özel İdare Spor bayan futbol takımının Bostancılı 80. Yıl Futbol Sahasında Düzce Gençlik Hizmetleri Spor bayan futbol takımıyla yaptığı karşılaşmayı izledi.

Maç öncesi her iki takımı soyunma odalarında ziyaret eden Vali Çetinkaya, her iki takımın sporcularına başarılar diledi. Takım oyuncularının kendisine hediye ettiği çiçekleri kabul ederek teşekkürlerini ileterek başarılar diledi.
Müsabakalar 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinde şehit düşenler ile terör saldırılarında şehit olan güvenlik mensupları ve yaşamını yitiren vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşunun ardından başladı. Kadınlar Futbol 3. Liginde Sinop Özel İdare Spor ve Sinop Kız Teknik ve Meslek Lisesi Spor Takımları temsil ediyor.

Sinop İl Özel İdare Spor ve Düzce Gençlik Hizmetleri Spor Bayan Futbol Takımının karşılaşmasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Spor Şube Müdürü Ramazan Yılmaz, Tesisler Şube Müdürü Süleyman Erdal, Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Sinop Spor Başkanı Ayhan Özhan izledi.

 
Editör: Vitrin Haber