Sinop Offroad Kulübü (SİNOFF) tarafından Sinop Valiliği ve Sinop Belediyesi katkıları ile düzenlenen organizasyon, bugün saat 12.45’te İskele Meydanı’nda düzenlenen törenle başladı. Açılış seremonisine Sinop Valisi Dr Yasemin Özata Çetinkaya, Sinop İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Kazım Açıkbaş, sporcular ve vatandaşlar katıldı. 

Start bayrağını kaldıran Vali Çetinkaya, "Trial Türkiye Şampiyonası 3. Ayağına Sinop ev sahipliği yapıyor. Toplamda 9 takımımız 18 aracımız var. İskelede bir gösteri sürüşü gerçekleştirdik. Şehirde istifade etsin bu gösteriden diye kısa bir sürüş yapıldı. Asıl yarış pisti Akliman civarında havaalanının orada iki gün boyunca sürecek” dedi.

2016 Türkiye Trial Şampiyonası 3. Yarışı, Sinop Offroad Kulübü tarafından 04-05 Haziran tarihlerinde Sinop’ta gerçekleştiriliyor. 05 Haziran Pazar günü Bostancılı Havaalanı mevkisinde oluşturulan parkurda saat 11.00’de başlayacak olan mücadele 17.30’a kadar devam edecek. Organizasyon saat 19.00’da Sinop GHSİM binasında düzenlenecek ödül töreni ile son bulacak.
 
Editör: Vitrin Haber