2018 Türkiye Off-Road Şampiyonasından birincilikle çıkan Sinop Off- Road Kulübü, bu yılda birincilik için mücadele ediyor. Bu kapsamda 2019 Türkiye Off-Road Şampiyonası 5. ayak yarışları 09-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Sinop'ta düzenlenecek.

HEYECANLI BİR YARIŞLA DAHA KARŞINIZDAYIZ !
Türkiye'de spor arenasında elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Sinop Off-Road Kulüp Başkanı ve aynı zamanda şampiyon unvanına sahip pilot Cevdet Durdu şunları söyledi; "Her yıl olduğu gibi bu yılda kentimiz için zorlu etaplarda ter döküyoruz. 2019 Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın dört ayağını geride bıraktık. 5. ayak yarışı Sinop'ta olacak. Sinoplu hemşerilerimizi muhteşem bir yarışla daha buluşturacağız.  Yarışın organizasyon aşamasına, Sinop Valiliği, Sinop Belediyesi, Sinop Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Sinop Off-Road Kulübü ve İlimizin güzide kurumlarının ortak ilgi ve gayretleri sayesinde sorunsuz bir yarış olacağı kanısındayız. Emeği geçenlere kulübüm ve şahsım adına teşekkür ediyorum.

TÜRKİYE OFF-ROAD ŞAMPİYONASI SİNOP’TA START ALACAK
Yarış hakkında bilgi veren Durdu; " Yarışımız iki gün sürecek. 1. günü, geçtiğimiz haftalarda elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz Sinop'un değerli simalarından olan Yalçın abimizin ismini taşıdığı  'Yalçın Öztaban Orman Etabı' Akliman'da saat 12:00'da start alacak. 2. günü ise 'atam İzindeyiz Seyirci Etabı' Bostancılı mevkisinde saat: 11:30'da start alacak. Yaklaşık 50 Ekip 25 Off-Road aracının kıyasıya mücadele edeceği parkur, seyri kolay ve seyir keyfi yüksek olacak şekilde büyük bir titizlikle hazırlandı. Hali hazırda günü birlik ziyaretçilerin en çok tercih ettikleri Sinop, Off-Road yarışları sebebiyle yoğun ilgi göreceğini düşünüyoruz. Bu vesile ile geçmişten bugüne spora destek olan sayın valimize, belediye başkanımıza tüm mülki amirlerimize, idareci, yönetici, sponsorlarımıza, ulusal ve yerel basın mensubu arkadaşlarımıza ilgi ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz" diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber