Analig (Anadolu Yıldızlar Ligi) Voleybol Türkiye final maçından dördüncülükle ilimize dönen sporcularımıza, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ödül töreni düzenlendi.

08-11 Mayıs tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Türkiye Finallerinde Mücadele eden takımımız zorlu rakiplerini geride bırakarak müsabakalardan Türkiye dördüncüsü olarak ayrıldı. Müsabakalar sonunda Sinop’a dönen Analig Voleybol takımı için Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ödül töreni düzenlendi. Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde düzenlenen ödül törenine; Vali Yardımcısı Kaya Çelik, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Murat Öztürk, Sinop Sporcu ve Kamp eğitim Merkezi Müdür Vekili Ayhan Özhan, Gerze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Sümeyya Çalmaz, Voleybol Antrenörü Ertuğrul Bal ve sporcular katıldı.

Düzenlenen ödül törenine katılan Vali Yardımcısı Kaya Çelik,  Analig Voleybol Türkiye Finallerinde 81 il içinden Türkiye dördüncülüğü ile ilimize dönen sporcuları ve antrenörleri göstermiş oldukları üstün başarılarından dolayı tebrik ederek, hediyelerini sırasıyla takdim etti.

Editör: Vitrin Haber