Türkeli Belediyesi tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvası sona erdi.

Türkeli Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Liseler arasında Erkekler ve Kızlar kategorisinde Masa Tenisi Turnuvası yapıldı.

İlçe Belediyesi tarafından her yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında düzenlediği ve artık geleneksel hale gelen Masa Tenisi Turnuvası Türkeli Gazi Mustafa Kemal YİBO Kapalı Spor Salonun da gerçekleştirildi. Erkekler ve Kızlar olmak üzere iki kategoride toplam 24 gencin katıldığı turnuvada kıyasıya bir mücadele yaşandı. Turnuvayı izlemeye gelen Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan Masa Tenisi Turnuvasına katılan öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Beden Eğitim Öğretmenleri Ecem Sucu ve Salim Tarakçı tarafından yönetilen ve oldukça çekişmeli geçen liseler arası masa tenisi turnuvasında dereceye giren sporcular ödüllerini, 19 mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda alacak. Turnuva sonunda bir açıklama yapan Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında her yıl masa tenisi turnuvası düzenlediklerini belirterek, Atamızın, “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim sözünden yola çıkan Türk Gençliği, her alanda olduğu gibi sporda da başarılı olmak ve günü aşıp başarılarını katlayarak yarınlara taşımak zorundadır.

6 yıldır masa tenisi yanı sıra satranç turnuvası düzenliyoruz. Öğrencilerimizi zihinsel ve bedensel sporlara yönlendirmek için yaptığımız bu turnuvaları önümüzdeki senelerde tüm halkımız ve ülke genelinde bir turnuva yapmayı planlıyoruz. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz tarafından bu kapsamda çalışmalar başlatıldı.” dedi.

Editör: Vitrin Haber