Amatör kategorilerde 46 spor kulübü çatısı altında 5 bine yakın sporcuya destek olan Türk Telekom, Sinop'ta da ata sporu okçuluk için düğmeye bastı. Türk Telekom Sinop İl Müdürlüğü çatısı altında faaliyetlerini yürüten Telekom Spor Kulübü bünyesinde Modern Okçuluk faaliyetleri başlatılacak.

Türk Telekom Sinop İl Müdürü Mustafa Töre, Türkiye’nin iletişim alt yapısını oluşturan ve işleyişini sağlamak üzere çalışan Türk Telekom’un spora yönelik desteğinin, gençlere ve spora verdiği değerin önemli bir göstergesi olduğunu söyledi. Sinop'ta başlayacak okçuluk faaliyeti hakkında bilgi veren Töre; "Gelecek taleplere istinaden okçuluk antrenörü Ali İlker Demir ve Okçuluk İl Temsilcisi Volkan Efeoğlu liderliğinde kurslarımız başlayacak. 
Çalışmalar Sinop Rehberlik ve Araştırma merkezi yanında, Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ve Milli Eğitim Müdürlüğü destekleri ile tahsis edilen salonda başlayacak. 

Her iki İl Müdürlüğümüze de desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Faaliyet takvimi ayrıca bildirilecek. Ayrıntılı bilgi Türk Telekom İl Müdürlüğünden alınabilir" dedi. 


 
Editör: Vitrin Haber