Sinoplu Taekwondo Antrenör ve Uluslararası Hakemi Barış Tosun 23-24 Kasım 2018 tarihleri arasında Ukrayna'nın Kamianske kentinde yapılan Taekwondo Poomsae Gelişim Seminerine eğitimci olarak katıldı.

Kamianske Federasyon Başkanlığı ve Sport Star Kulübünün organize ettiği, Kiev, Poltava, Dinyeper, Krivoy Rog ve Kamenskoe kentlerinden sporcu ve antrenörlerin katıldığı seminere İzmir Bölgesi uluslararası hakemlerinden aslen Ayancıklı olan Recep Başkan ile birlikte iştirak eden Barış Tosun, bilgi ve birikimlerini bölge sporcuları ile paylaşma imkanı buldu. 

Seminerin oldukça verimli geçtiğini dile getiren Barış Tosun: "Ukrayna seyahatimiz boyunca bize göstermiş olduğu ilgi ve misafirperverliğinden dolayı başta Ukrayna Milli Takım Antrenörü değerli arkadaşım Roman Kurys, Federasyon Başkanı Alexander Kirpa, biran olsun bizleri yalnız bırakmayan Avukat Evgen Lavrentiev'e teşekkür ediyorum. Spor; barış, dostluk ve kardeşliğe her zaman aracı olmuş, yeni dostluklar, farklı bakışlar kazandırarak farkındalıklar oluşturmuştur. Bundan sonrada benzer eğitim çalışmalarımızı ilimizde ve ülkemizde de gerçekleştireceğiz" dedi.