TMFVL Orta Karadeniz Bölgesi 9. hafta karşılaşmasında Sinop Tersanespor ile Bafra Veteranlar takımı Bostancılı 80. Yıl Stadında karşı karşıya geldi. Maç Cumartesi günü saat 14.00'de başladı. İlk yarısı 1-1 sona eren karşılaşmada ikinci yarıda da goller vardı. Sezonun son haftasına şampiyonluk hesabı yaparak girmek isteyen takımların maçında ikinci yarıda atılan gollerle üç puanı üç golle (2-3) deplasmanda oynayan Bafra Veteranlar takımı aldı. Bu maç öncesinde Bafra Veteranlar grupta 16 puanla 2. , Sinop Tersanespor ise 15 puanla 3. sırada bulunuyordu. 

Durağan Veteranlar ile 52 Orduspor takımı Durağan Şehir Stadında karşı karşıya geldi. Maç Pazar günü saat 15.30'da başladı. Grupta 17 puanla liderliğini sürdüren 52 Orduspor takımı sezonu şampiyon olarak tamamlamak için bu maça mutlak üç puan parolasıyla çıktı. Pazar günü oynanan karşılaşmayı deplasman takımı 52 Orduspor 0-5 kazanarak haftayı üç puanla kapatarak puanını 20'ye çıkardı. Rakibi karşısında rahat bir galibiyet alan 52 Orduspor takımı ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluk için rakibi Bafra Veteranlar takımından bir puan önde.

Boyabat Veteranlar ile Ayancık Veteranlar takımları Daylı Stadında karşı karşıya gelecekti. Pazar günü saat 13:30'da başlaması gereken maç olumsuz hava şartlarından ileri bir tarihe ertelendi.

Editör: Vitrin Haber