Futbola gönül vermiş emektar futbolcuları "İkinci Baharını Yaşayanların Ligi" sloganıyla Türkiye genelinde bir çatı altında toplayan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Ligi (TMVFL), Türkiye'de 8 grupta 60 takımın katılımı ile oynanacak maçlarla hafta sonunda başlayacak. Orta Karadeniz grubu maçları deplasmanlı olarak çift devreli lig usulüne göre on beş günde bir oynanacak.

TMVFL Orta Karadeniz Grubu ilk hafta maçlarında Sinop Tersane spor kendi evinde geçen senenin şampiyonu Metro Samsun Veteran takımı ile karşı karşıya gelecek. Maç Cumartesi günü Bostancılı Sahasında saat 12.15'te başlayacak.
Grubun diğer maçında ise Bafra Veteranlar kendi sahasında Ordu Bezirganoğlu takımı ile karşı karşıya gelecek. Bafra suni çim sahasında Pazar günü oynanacak maçın başlama saati 16.00.
Grubun diğer karşılaşması olan Çorum Veteranlar & Ayancık Veteranlar karşılaşması ise 4-5 Kasım tarihlerinde oynanacak.
Sezon öncesi açıklamada bulunan TMVFL Batı ve Orta Karadeniz Bölge Temsilcisi Ali Doğan: "2017-2018 TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Liginde yer alan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Futbolun sadece futbol olmadığını, sahada kaybedilen her maçın adından da aslında çok fazla şeyler kazanılabildiğini önceki senelerde görmüştük. Fair-play ruhunun tüm sezon boyunca unutulmadan yaşanması en büyük dileğim." dedi.

 
Editör: Vitrin Haber