2014 yılından itibaren 40 yaş üstü futbolseverleri TMVFL Futbol Ligi'nin çatısı altında buluşturan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu pandemi dolayısıyla açıklamalarda bulundu.
Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu'nun 2019-2020 Bülent Yelkenci Sezonu TMVFL Futbol Ligi ile ilgili yönetim kurulu kararını internet sitesinde açıkladı.

LİG TESCİL EDİLDİ
Ülkemizde ve dünyada etkileri devam eden COVID-19 salgınının yarattığı pandemiyle mücadelede, devletimizin çizdiği çerçeveye uygun olarak, Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu üzerine düşen sorumluluğu ilk andan itibaren büyük bir titizlikle yerine getirildiğinin altı çizilen açıklamada şu ifadelere yer verildi; "TMVFL,  ilgili bakanlıkların ve Bilim Kurulu’nun kararlarını dikkate alarak, oluşan bu hassas durumla ilgili olarak tüm kulüplerimizin de görüşlerini almıştır.
Pandemi dolayısıyla 2019-2020 Bülent Yelkenci Sezonu TMVFL Futbol Ligi'nin son 2 haftası oynamamıştı. Yapılan açıklamaya göre lig tescil edildi ve bölge birincileri ve şampiyonları belirlenmiş oldu. TMVFL Futbol Ligi'nin tescil edilmesiyle birlikte Orta Karadeniz Bölgesi'nde Samsun Masterler sezonu şampiyon tamamladı.

EN CENTİLMEN TAKIM DURAĞAN VETERANLAR
TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu'nun 2019-2020 TMVFL Futbol Ligi Orta Karadeniz Bölge'sinde en centilmen takım Durağan Veteranlar seçilmiştir.

SEZON ÖNCESİ YENİ KURULLAR OLUŞTURULDU
2020-2021 TMVFL Zafer Men Sezonu öncesinde Federasyon bünyesinde faaliyet gösterecek kurullar ve görev alacak kişilerde Bengü Türk TV kanalında geçtiğimiz günlerde yayınlanan +40 FUTBOL Programında Federasyon Başkanı Kenan Gürsu tarafından açıklandı.

CUMHUR ÖZTÜRK'E GÖREV
Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu'nun yeni sezon öncesi kurulları ve bu kurullarda görev alacaklar belirlendi.
Ayancık Veteranlar yöneticisi ve kaptanı Cumhur Öztürk'e; TMVFL Eğitim Kurulu Başkanlığı, TMVFL Milli Karma'da Analiz Uzmanlığı ve TMVFL Futbolun Yıldızları Koordinatörlüğü görevleri verildi.
 

Editör: Vitrin Haber