Futbola gönül vermiş emektar futbolcuları "İkinci Baharını Yaşayanların Ligi" sloganıyla Türkiye genelinde bir çatı altında toplayan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Ligi (TMVFL) Orta Karadeniz grubu deplasmanlı çift devreli lig usulüne göre hafta sonu oynanacak maçlarla başlayacak. TMVFL'de diğer grup maçları geçen hafta başlamıştı.

TMVFL Orta Karadeniz Grubu ilk hafta maçlarında Ordu Masterler takımı ile Ayancık Veteranlar karşı karşıya gelecek. Maç Cumartesi günü Ordu Karşıyaka Stadında saat 16.00'da başlayacak.
Bafra Veteranlar ile Bartın Boyabat Veteranlar ile takımları Bafra'da karşı karşıya gelecek. Bafra Suni çim sahasında Pazar günü oynanacak maç saat 11.00'de başlayacak.

"2017-2018 TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Liginde yer alan tüm takımlara başarılar dileyen TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı ve Orta Karadeniz Bölge Temsilcisi Ali Doğan, futbolun sadece futbol olmadığını, dostluk ve kardeşlik anlayışı ile maçların oynanmasını beklediklerini ve Fair-play ruhunun tüm sezon boyunca unutulmadan yaşanması en büyük dileği olduğunu belirtti.


 
Editör: Vitrin Haber