2014 yılından itibaren oynanmaya başlanan ve her sene Türkiye'nin farklı illerinde ve bölgelerinde yeni takımlarla Masterler ve Veteranları bir araya getiren Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu 2019-2020 sezonunda da futbol severleri bir araya getirmeye devam ediyor.

2019-2020 TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu'nun organize ettiği Bülent Yelkenci Sezonu Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi 8 bölgede 57 takımın mücadele edeceği maçlarla hafta sonunda oynanacak maçlarla başlıyor.

TMVFL Orta Karadeniz Bölgesinde; Çorum Hattuşa Masterler, Ayancık Veteranlar, Boyabat Veteranlar, Durağan Veteranlar, Samsun Masterler, Bafra Veteranlar ve Ünye Şöhretler takımın mücadelesi ile yeni sezon başlıyor.

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı ve Orta Karadeniz Bölge Temsilcisi Ali Doğan: "2019-2020 TMVFL  Futbol Ligimiz Başlıyor. Sağlıklı, sıhhatli, kazasız ve sakatlıktan uzak, saygı ve sevginin her daim bizimle olduğu başarılı bir sezon diliyorum. Sezon boyunca ligimizde yer alan takımlarımızla ilgili tüm haber, bilgi ve istatistikleri, maç programı ve sonuçlarını, fikstürü www.tmvfl.com.tr adresinden takip edebilirler" dedi.

TMVFL Orta Karadeniz 1. hafta programında 2 Kasım Cumartesi günü Çorum Hattuşa Masterler ile Ünye Şöhretler saat 13.00’de Çorum 1 Nolu sentetik çim sahada karşı karşıya gelecek. Aynı gün saat 13.00’de  Bafra Suni Çim Sahasında Bafra Veteranlar ile Boyabat Veteranların mücadelesi başlayacak.

3 Kasım Pazar günü ise saat 14.00’de Ayancık Gazi Stadında Ayancık Veteranlar ile Durağan Veteranlar karşı karşıya gelecek.

Editör: Vitrin Haber