Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde İl Spor Merkezleri kış dönemi hızlandırılmış Spor eğitim kursları yarıyıl tatilinde Sinop İl Merkez ve ilçelerde “Tatil coşkun spor tutkun olsun’’ sloganı ile gerçekleştirilecek.

2018-2019 eğitim öğretim yılı ilk yarı tatil dönemi olan 19 Ocak – 03 Şubat 2019 tarihleri arasında okul öncesi, ilk, orta, lise eğitim kademelerinde bulunan spor çağındaki öğrencilere ilgi duydukları spor dallarında deneyimli branş antrenörleri nezaretinde sunulacak hızlandırılmış spor eğitim programları ile spor branşlarının tanıtılması, seviye kurslarının verilmesi, spor bilincinin kazandırılması ve bu süreci aktif dinlenmiş olarak tamamlayarak eğitim öğretime zinde bir şekilde dönmeleri amaçlanıyor.
Atletizm, badminton, basketbol, bilardo, bisiklet, boks, jimnastik, futbol, güreş, hentbol, judo, karate, kürek, masa tenisi, özel sporcular, taekwondo, tenis, voleybol, yelken ve yüzme branşlarında hızlandırılmış kurslar deneyimli antrenörler eşliğinde tesislerde verilecek.
15 tatili süresince verilecek olan kurslardan yüzme branşı hariç diğer tüm branşlar ücretsiz.

Bu kapsamda 7 – 18 yaş arası tüm öğrenciler 20 farklı branşta açılmış olan yarıyıl tatili il spor merkezleri kursları için tesislere bekleniyor.
Detaylı bilgi ve başvuru için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,  Spor Servisine 0368 261 25 47 / 0368 261 45 37 Dahili: 138 – 139 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.


 

Editör: Vitrin Haber