2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Sinop Okul Spor Faaliyetleri Sezonu, 1. Dönem Bitirilecek Takım Sporları (Basketbol, Futbol, Futsal, Hentbol, Voleybol ) Fikstür Çekimleri yapıldı. Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen Fikstür Çekimlerine Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Okul Sporları Şube Müdürü Murat Altun, Sinop Okul Spor Faaliyetleri Organizasyonu İl Tertip Komite Üyeleri, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube çalışanları, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Branş İl Temsilcileri katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada fikstürlerin,10 Kasım 2016(Çarşamba ) mesai saati bitimine kadar “sinop.gsb.gov.tr’’ resmi web adresi ‘’Okul Sporları’’ bölümü ‘’Fikstürler’’ alt başlığında yayınlanacağı bildirildi. 
Ayrıca Birinci Dönem Bitirilecek müsabakalar için son hali düzenlenmiş olan (okul ekleme ve çıkartmalardan dolayı) ‘’Müsabaka Takvimi’’ aynı gün ve adreste yayınlanacak. 
Editör: Vitrin Haber