Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Yurt-Kur tarafından organize edilen "Yurdum Spor Yapıyor" projesi kapsamında Osmaniye Köyü Kız Öğrenci Yurdu’nda sportif etkinlikler gerçekleştirdi.

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sporu tabana yaymak ve branş tanıtımları yapmak amacıyla Yurt-Kur ile ortaklaşa düzenlenen "Yurdum Spor Yapıyor" projesi kapsamında Osmaniye Köyü Kız Öğrenci Yurdu’nda sportif etkinlikler gerçekleştirdi.

Dart, Voleybol , Tenis , Bocce , Bilek Güreşi, gibi farklı branşlar ile yurt öğrencilerinin aktif olarak spora katılımının sağlandığı projede Bilek Güreşi ve Darta yoğun ilgi gösterilirken, öğrenciler dönemin sonunda sınavlar öncesi eğlenceli bir akşam yaşayarak stres attı. Etkinlikte öğrencilere Tişört ve Şapka dağıtıldı.

Etkinliğe yoğun ilgi gösteren gençler, "Bu Yıl İkincisi yapılan organizasyon Gerçekten bizim açımızdan çok iyi oldu. Yoğun bir dönem öncesinde bizim için motivasyon oldu. Bu tür etkinliklerin sürekli olmasını istiyoruz. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay KILIÇ ‘a ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyoruz. Bu etkinliklerin devamını bekliyoruz" dediler.

Editör: Vitrin Haber