Kısa adı SİYAD olan Sinop ili ve ilçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen futbol turnuvası finali Sancaktepe Sarıgazi Stadyumunda gerçekleşti.

Düzenlenen Futbol Turnuvası finaline, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Gazi Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Emin Kuru, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Şirin Ünsal, SİYAD Onursal Başkanı Sebahattin Sungur, SİYAD Genel Başkanı Keramettin Arpacı, SİYAD Teşkilat Başkanı Murat Sarı, SiYAD Yöneticileri, Dernek Başkanları ve Sinoplular katıldı.

Sinoplu yöresel sanatçıların söylediği şarkılarla başlayan etkinlikte Cengiz Yolalan, Mehmet Dalgıç ve Gökhan Kandemir sahne aldılar. Sinoplular söylenen türkülere coşku içinde eşlik etti.

Düzenlenen turnuvaya sponsor olanlara ve turnuvayı düzenleyenlere verilen teşekkür plaketlerin ardından, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem bir selamlama konuşması yaptı. Konuşmaların ardından Başkan İsmail Erdem ve AK Parti Milletvekili Adayı Şirin Ünsal’a teşekkür plaketleri verildi.

SİYAD’ın düzenlediği futbol turnuvasının finalinde serbest köyü ile Binerli köyü karşılaştı. Serbest Köyü final mücadelesinde Binerli köyü’nü 3-2 yendi ve bu senenin şampiyonu oldu. 
Editör: Vitrin Haber