Sinop Kültür Merkezinde  gerçekleştirilen programa Sinop Valisi Köksal Şakalar, Belediye Başkanı Barış Ayhan, Vali Yardımcısı Murat Girgin, Sinop Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Melih Keleş, Doğa Koruma ve Milli Parklar 10. Bölge Müdürü Hasan Başyiğit, Sinop Defterdarı Naci Günaydın, Gençlik ve Spor İl Müdür V. Murat Altun, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, Kurum Müdürleri, Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayhan Özhan, Kulüp Başkanları, antrenörler, hakemler, beden eğitimi öğretmenleri, okul takımları, amatör sporcular ve sporcu aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından program Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayhan Özhan’ın açılış konuşması ile devam etti.
 

Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayhan Özhan’ın  konuşmasının ardından Ulusal ve Uluslararası çapta başarılar elde eden sporcuların tanıtımı yapıldı.
Daha sonra protokol üyeleri tarafından 2019 yılı içerisinde yapılan spor müsabakalarında dereceye giren sporcuların ödülleri verildi.  

Vali Köksal Şakalar ödül töreninde yaptığı konuşmada; “İnşallah önümüzdeki yıllarda daha fazla sporcuyu milli takıma ve daha büyük organizasyonlarla gerçekleşen yarışmalara göndeririz. Hepinize teşekkür ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum’’ diye konuştu.
Program protokol üyeleri ve ödül alan sporcuların hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi. 

Editör: Vitrin Haber