Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Sinop Belediyesi’nin ortak organizasyonu ile 16-20 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek TVF PRO Beach Tur 2014 Sinop Etabının yerel basına tanıtımı yapıldı.

TVF ve Sinop Belediyesi’nin ortak organizasyonu ile 16-20 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek TVF PRO Beach Tur 2014 Sinop Etabı’nın yerel basına tanıtımı TVF PRO Beach Tour Sinop Etabı Tertip Komitesi tarafından sponsorlardan Liman Cafe' de yapıldı.

Sponsorlardan Liman Cafe’de bir araya gelen yerel basın temsilcilerine, Sinop Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Tertip Komitesi’nin yer aldığı basın toplantısında Sinop’ta ilk kez düzenlenecek olan plaj voleybolu turnuvası ile ilgili bilgiler verildi.  Sinop Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İsmet Damaroğlu toplantıda yaptığı açılamada, Sinop’un yaz sporlarından tüm dünyada en çok izleyicisi olan Plaj Voleybolu ile tanışacağını söyledi. Damaroğlu; “Türkiye Voleybol Federasyonu ile Sinop Belediyesi birlikteliğinde, kentimizin sporsever kişi ve güzide kuruluşlarının da destekleriyle, 16-20 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Serisinin bir etabının Sinop’ta yapılacak olmasının heyecanını ve gururunu yaşamaktayız. Türkiye’de devam etmekte olan serilerin, Sinop’taki etabının 16 erkek ve 16 bayan takımlı yapılması planlanmaktadır. Turnuvayı Ulusal basının yakından takip etmesi, final müsabakalarının NTV Spordan canlı yayınlanacak olması, ulusal ve uluslararası platformda Sinop’umuzun tanıtımına önemli katkılar sağlayacaktır. Renkli görüntülere sahne olacağına inandığımız turnuvalara tüm Sinopluları bekliyoruz” dedi.
Sinop’ta plaj voleybolu turnuvası için kaynak aktarıp organizasyonun gerçekleşmesine katkıda bulunan firmalar ile turnuvanın ilin ekonomisi ve tanıtımına yapacağı katkının anlatıldığı toplantı soru, cevap bölümü ile sona erdi.

Editör: Vitrin Haber