Spor Toto BAL’da (Bölgesel Amatör Lig) 7. hafta müsabakası kapsamında Sinopspor, sahasında mücadele ettiği Ladik Belesiyespor’u 4-2 yenerek ligdeki 3’üncü  galibiyeti aldı. Sinopspor puanını 10’a yükselterek grubunda 6’ıncı sıraya yükseldi.

Sinopspor’un gollerini 2. dakikada İlhan Türen, 28. ve 80. dakikada Burak Baba ve 83. Dakikada Yusuf Tosun kaydederken, Ladik Belediyespor’un golleri ise 15. Dakikada Emre Kaba ve 90+3’te penaltıdan Mesut Bekar’dan geldi.   

TARAFTARIMIZDAN DAHA ÇOK DESTEK BEKLİYORUZ
Maç sonu açıklamada bulunan Sinopspor kalecisi Ufuk Alparslan; "Bizim için güzel bir maç oldu. Ben tek başıma değil, takım olarak güzel bir maç ortaya koyduk. Geçen hafta mağlubiyet almıştık. Taraftarlarımıza kendimizi affettirmek istiyorduk bunu başardık. Çok mutluyuz. Biz iyi bir takımız. Her geçen hafta performansımız daha iyi oluyor. Sezon sonuna doğru Sinopspor olarak daha iyi yerlerde olacağız, bunu herkes görecek. Taraftarımız maçta bizi yalnız bırakmadı. Biz taraftarımızdan daha çok destek bekliyoruz. Bizler Sinopspor için mücadele ediyoruz. Güzel bir galibiyet aldık. Bu galibiyeti tüm Sinoplulara ve Sinopspor sevdalılarına, aileme ve beni bekleyen sözlüme armağan ediyorum" dedi.

BU SEFER HAKEMLERİ GEÇTİK
Burak Baba ise; “Maça çok iyi hazırlandık ve kazandık. Bu sefer hakemleri geçtik. İnşallah böyle devam eder. Rakiplerimizi yene yene üst sıralardaki yerimizi alacağız” diye konuştu.

GALİBİYET, TARAFTARLARIMIZA VE SİNOP HALKINA GELSİN
Sinopspor kaptanı İlhan Türen ’de; “Bu galibiyetimiz tüm taraftarlarımıza ve Sinop halkına gelsin. Herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Bundan sonrada böyle devam edeceğiz. Bir seri yakaladık, devam edeceğiz. İyi başladık, iyi hazırlandık ve bunun sonucunu aldık. Önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.

ADIM ADIM ÜST SIRALARA ÇIKMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhan Özhan'da galibiyet parolası ile çıktıkları maçtan 4-2 gibi bir skorla 3 puan aldığımız için mutluyuz. Sinopspor bulunduğu yerden daha iyi yerlerde olmayı hak ediyor. Öncelikle oyuncularıma, bizleri maçta yalnız bırakmayarak destek olan tüm Sinoplulara ve Sinopspor sevdalılarına teşekkür ediyorum. Sinopspor hepimizin takımı ve ortak paydamız Sinopspor'u daha iyi yerlerde göreceğiz. Önümüzdeki hafta yine galip gelerek Sinopspor'u adım adım üst sıralara çıkartmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz" dedi.   

Sinopspor, Spor Toto BAL’da 4. grup müsabakaları kapsamında 8. haftada Tokat ekibi Turhalspor deplasmanında mücadele edecek. 
Editör: Vitrin Haber