Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) Sinop’un tek temsilcisi olan Sinopspor’un Kulüp Başkanı Ayhan Özhan, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Bülent Eroğlu, Ender Liman, Mustafa Korkmaz, Mustafa Tanyeri, Mustafa Urhan, Akın Kaya, Durmuş Taban, Sportif Direktör İbrahim Akkoca ve Alt Yapı Sorumlusu Ziver Duran AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü’yü makamında nezaket ziyareti gerçekleştirerek, kulüp çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi.

Sinopspor olarak hedeflerinin ilk etapta 3. Ligde mücadele etmek ardından alt yapısı ve tesisleşmesi ile birlikte üst liglere çıkmak olduğunu kaydeden Özhan, Sinop’ta kendilerine sağlanan desteklerden dolayı da teşekkür etti. 
AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, Sinop’un BAL takımındaki tek temsilcisi Sinopspor yöneticilerinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “AK Parti Sinop İl, İlçe ve gençlik kolları teşkilatlarımızla ve şahsi olarak her zaman desteğe hazırız. Sinopspor’umuza başarılar diliyorum” diyerek, yöneticilere teşekkür etti.

Sinopspor Kulüp Başkanı Ayhan Özhan, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü’ye 25 numaralı imzalı Alanzinho forması hediye etti.
Editör: Vitrin Haber