Sinop Spor olağan genel kuruluna tek liste katılan mevcut başkan Saim Özkara güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.

Sinop Spor Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 

Divanın teşekkülü ardından faaliyet raporu okunarak seçimlere geçildi. Seçimlere tek liste giren mevcut başkan Saim Özkara, oyların tamamını alarak tekrar başkanlığa seçildi. 

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Özkara; yeni oluşan yönetimle birlikte Sinop Spor'u güzel noktalara taşıyacaklarını söyledi. Genel kurula katılanlara teşekkür eden Özkara; “2010 haziran ayında görevi devralan yönetimimiz ilk iş olarak, Sinop Spor Kulübü'nün kurulduğundan bu yana ilk defa kendine ait adresinde kat kaloriferli, telefon, faks ve fotokopi makinesi, bilgisayarı, interneti, yönetim ve toplantı odalarına ve mobilyalarına içinde 7 adet duşu bulunan sporcuların antrenmanlardan önce oturup sohbet edebileceği sonrasında sıcak bir şeyler içebileceği, su arıtma ve saç kurutma makineleri olan ve soyunma malzeme dolaplarının olduğu modern bir soyunma ve taktik odasına kavuşturulmuştur. En büyük hedefimiz olan Sinop Spor'a kendi tesislerinin kazandırılması konusunda tesislerin üzerine yapılacağı 36 dönümlük arsanın Sinop Spor'a tahsisinde de son aşamaya gelinmiştir" dedi. Özkara Sinop Spor’un iyi bir yere gelmesi için çalışmalarının süreceğini ve bunu başarmak için yönetim olarak seferber olacaklarını sözlerine ekledi.
Editör: Vitrin Haber