Sinopspor Antrenörü Yahya Ünal, antrenmanın ilk yarısında ısınma çalışması ve 5'e 2 top kapma çalışması yaptırırken, antrenmanın ikinci yarısın da ise taktik ağırlıklı çalışma yaptırdı. Antrenmanda Boyabat 1868 Spor Play-Out maçı öncesinde değerlendirmede bulunan Sinopspor Antrenörü Yahya Ünal, "Takımımızda her hangi bir sakatlığımız, cezalımız yok şuanda. Çocuklar görüyorsunuz idmanda çok hırslılar.

Kendilerini sadece final maçına adapte ettiler. Yönetimimiz de çok özverili çalışıyor. Birlik, beraberlik zamanı zaten bizim için. Bir 90 dakika oynayacağız. Bölgesel Amatör Ligine devam etmeyi çok istiyoruz. Lige devam edersek eğer seneye de hedefimiz 3. Lig olacak. BAL Lig'in de kalıp hedef olarak önümüzdeki sene iyi bir takım yapıp tabi mevcut arkadaşlarla beraber aralarına takviye yapıp hedefimiz tabi ki, 3. Lig olacak" dedi. 

Sinopspor Kulüp Başkanı Ayhan Özhan, Futbol Şube Sorumlusu Ender Liman ve diğer yöneticiler, Sinopspor'un teknik heyetini ve futbolcularını idmanda yalnız bırakmadı.


Editör: Vitrin Haber