Spor Toto BAL’da mücadele eden Sinopspor Pazar günü sahasında karşılaşacağı Ladik Belediyespor’u yenerek üst sıralarda yer almak için galibiyete odaklandı.

Sinopspor 7. hafta müsabakası kapsamında 4 Kasım 2018 Pazar günü saat:14.00’da Merkez 80. Yıl Sahasında Ladik Belediyespor ile karşılaşacak. Sinopspor rakibini yenerek alacağı 3 puan ile grubunda üst sıralarda yer almayı hedefliyor.

Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhan Özhan sahalarında karşılaşacakları Ladik Belediyespor’u yeneceklerine inandığını belirterek, her maça 3 puan parolası ile çıktıklarını ve alacakları her puanın Sinopspor’u üst sıralara taşıması için önemli olduğunu söyledi.

Sinopspor geride kalan 6. hafta karşılaşmaları sonunda 2 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyeti bulunuyor ve mor beyazlı takım 7 puanla 7’inci sırada yer alıyor.  1 maç eksiği bulunan Ladik Belediyespor ise çıktığı 5 müsabakadan 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi ile ayrılırken 10 puan ile grupta 4’üncü sırada yer alıyor. Sinopspor, Ladik Belediyespor’u sahasında yenerek puanını yükseltip üst sıralarda yer almayı planlıyor. 
Sinopspor – Ladik Belediyespor maçını Ceyhun Panba, Selçuk Gökgöz (1. Yardımcı Hakem), Fahrettin Yılmaz (2. Yardımcı Hakem), Adem Karakaya (4’üncü Hakem) ve Doğan Nalbantoğlu (Gözlemci) yönetecek.

 
Editör: Vitrin Haber