Spor Toto Bölgesel Amatör Ligine 3.lig parolası ile başlayacak Mor-Beyazlı ekip, bugün saat 19.00’da başlayacak olan müsabakada Boluspor ile karşılaşacak olan Sinopspor, PTT 1. Lig rakibini mağlup etmesi durumunda 4. tura yükselecek.
Kritik karşılaşma öncesi maça daha iyi konsantre olabilmek adına karayoluyla Bolu'ya hareket eden Sinopspor kafilesi, maç gününe kadar hazırlıklarını Bolu Stadı'nda basına kapalı olarak sürdürdü. Antrenör Mehmet Köseoğlu idaresinde çalışacak olan Sinopsporlu oyuncuların Bolu yolculuğu öncesinde morallerinin bir hayli yüksek olduğu gözlendi.

BAŞKAN ÖZHAN VE YÖNETİM UĞURLADI
Öte yandan Sinop Spor Kulübü Başkanı Ayhan Özhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri mor-beyazlı kafileyi tesisler uğurladı. Yolculuk öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sinop Spor Kulüp Başkanı Ayhan Özhan; "Bu takım 3. Lig takımıdır" dedi.

Başkan Ayhan Özhan; "Şu anda ne söylersem söyleyeyim önemli olan çocukların sahada söylemesi. Sahada inşallah sonucu alan ve galibiyet alan biz oluruz. Şehrimizde çok büyük bir birlik beraberlik var. Bu ortam beni de, çocukları da umutlandırdı. Bolu’ya galip gelmek için geldik. Yani koskoca camiayı önce Bolu'da tur atlamayı ardından hafta sonu başlayacak olan BAL'da 3. Lige çıkarmak istiyoruz. Çünkü bu takım 3. Lig takımıdır” diye konuştu.
Editör: Vitrin Haber