Hafta başından buyana yapılan çalışmalarla dikkatleri üzerinde toplayan futbolcular, iyi çalışmanın ürünü olan galibiyete Pazar günü kendi seyircisi önünde ulaşmayı amaçlıyor. Takım olarak bu zorlu maça hazır olduklarını söyleyen Sinopspor Teknik Sorumlusu Sebahattin Akbayrak, oyuncularının hafta başından beri çok iyi çalıştığını söyledi. İyi çalışmanın karşılığı olan üç puanı almak için sahaya çıkacaklarını söyleyen Akbayrak, takım olarak bunu başaracak güçte olduklarını dile getirdi.

Rakiplerini hiçbir zaman gözlerinde büyütmeyeceklerini asla ve asla hiçte küçük görmeyeceklerini ifade eden Akbayrak, “Her maça aynı ciddiyetle çıkacaklarını, kendilerinin ihtiyacı olan puanı hanelerine yazdırmaktan başka düşüncelerinin olmadığını” söyledi.

26 Kasım Pazar günü saat 14.00’da oynanacak olan Sinopspor ile Atakum Belediyespor Spor Toto Bölgesel Amatör ligi karşılaşmasını Giresun Bölgesinden Ertuğrul Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını Yasin Yılmaz (Giresun) ve Adem Uçarsu (Amasya) yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Umut Türkeş (Giresun).


 
Editör: Vitrin Haber