Ordu’da düzenlenen ‘Anadolu Yıldızları’ Voleybol Çeyrek Final Müsabakalarında mücadele eden Sinoplu voleybolcular, katılmaya hak kazandıkları yarı final müsabakaları için çalışmalarına başladı.

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığının 26-28 Şubat 2016 tarihinde düzenlemiş olduğu  ‘Anadolu Yıldızları’ Voleybol Çeyrek Final Müsabakaları 12 ilin katılımıyla Ordu ili Fatsa ilçesinde yapılmıştı. 

Şampiyona hakkında bilgi veren Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol Antrenörü Ertuğrul Bal; Şampiyonaya Sinop İl Karması Yıldız Erkek Takımı(2002-2003-2004 yaş grubu) olarak 11 sporcu ve bir antrenör ve 1 idareci katıldık. Çekilen kuralar neticesinde takımımız A Grubunda Kastamonu-Karabük ve Samsun illeriyle 4’lü grupta mücadele etmiştir. Grup 1. ve 2.lerinin Yarı Finale çıkacağı müsabakalarda takımımız tüm maçlarını kazanarak 9 puanla grup 1.si olarak Yarı Finale yükselmiştir dedi. Bu başarının tesadüf olmadığını dile getiren antrenör Ertuğrul Bal iki yıl öncede Türkiye 4.’sü olmuştuk. Sinop ilinde voleybol sporunun alt yapısı gayet iyi durumdadır.
Boyabat Atatürk Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmenleri Mustafa Kalıpçı ve Sezai Topal olmak üzere tüm sporcu ve ailelerine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne desteklerinden dolayı teşekkür eden Ertuğrul Bal ayrıca ailelerin spor yapan çocuklarına destek olmaları gerektiğini belirtti.

Yarı Final Müsabakalarının 8-10 Nisan 2016 tarihleri arasında Trabzon ilinde yapılacağını bildiren Voleybol Antrenörü Ertuğrul Bal çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ve takımına güveninin tam olduğunu dile getirdi. Çocuklarımızın desteklenmesi durumunda hem sportif hem de okul başarılarının artacağını vurguladı.
 
Editör: Vitrin Haber