Gençlik ve Spor Bakanlığının 2017-2018 yılı Okul Sporları faaliyetleri kapsamında yer alan ve 6-8 Nisan tarihleri arasında Karaman’da gerçekleştirilen Gençler Atletizm Türkiye Şampiyonasında Merkez Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Ufuk Çakar, Türkiye çapındaki 36 sporcu arasından gençler bin 500 metre koşusunda Türkiye ikincisi oldu. 

HEDEF, TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
Bu yıl Türkiye 2.’si olan Ufuk Çakar’ın geçtiğimiz yıl yapılan yarışlarda Türkiye 4.’lüğüelde ettiğini belirten Okulun Uzman Beden Eğitimi Öğretmeni Tamer Aksoy, bir sonraki yarışlarda hedefin Türkiye şampiyonluğu olduğunu söyledi. 
Aksoy; “Öğrencimiz Ufuk, geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen yarışlarda Türkiye 4.’lüğü elde etmişti. Bu yıl bizleri elde ettiği Türkiye 2.’liği ile bir kez daha gururlandıran öğrencimizin seneye hedefi Türkiye şampiyonluğu. Bizlerin de onun bu hedefine ulaşacağına inancımız tamdır. Ben bu şampiyonaya hazırlanmamızda ve katılmamızda bizlere destek olan Okul Müdürümüz Sayın Haluk Öztürk ve bölüm şefleri ile öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 
Editör: Vitrin Haber