Türkiye’de Muay-Thai Federasyonu’na bağlı olarak faaliyet gösteren O-Sport’un, Samsun’da düzenlenen 4. Türkiye Şampiyonası geçtiğimiz hafta sonu yapılan final müsabakaları ile sona erdi. Müsabakalarda Sinoplu sporculardan İsmail İslam Kuru 65 kilo büyük erkeklerde Türkiye Şampiyonu olurken diğer bir Sinoplu sporcu Deniz Alp Özalp 75 kilo büyük erkeklerde Türkiye üçüncülüğü elde etti. 

2009 yılında Türkiye'de oluşan yönetim ile Muay-Thai Federasyonu altında hizmet veren O-Sport 4. Türkiye Şampiyonası renkli görüntülere sahne oldu. Samsun İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda oynanan müsabakalara Türkiye'nin birçok yerinden yaklaşık 300 sporcu katıldı. Oldukça zorlu geçen müsabakalarda mücadele eden Sinoplu sporculardan İsmail İslam Kuru 65 kilo büyük erkeklerde Türkiye Şampiyonu olurken diğer bir Sinoplu sporcu Deniz Alp Özalp 75 kilo büyük erkeklerde Türkiye üçüncülüğü elde etti. 

Yapılan final müsabakaları sonunda dereceye giren sporcular ödüllendirilirken, ödül törenine Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan, O- sport ve Combart Sporları Federasyonu Başkanı Hasan Urlu katıldı. Antrenörleri Murat Arığ ve Sinop Küçük Sanayi Esnafı Cemal Oğuzhan Arslan (İnşaat Mühendisi), Sontun İnşaat Tuncay Cankur, RT İnşaat Yücel Ünal'a desteklerinden dolayı teşekkür eden Sinoplu sporcular, Sinop’u ve Türkiye’yi daha ilerilere taşımak için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini söylediler.  

Editör: Vitrin Haber