Sakarya'nın Sapanca ilçesinde düzenlenen Okullar arası Gençler ve Yıldızlar Türkiye Kürek Şampiyonası sona erdi. Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından Kırkpınar parkurunda yapılan şampiyonaya, Sakarya, Kocaeli, İstanbul, Adana, Sinop ve Muğla'dan 21 okulun sporcuları katıldı.

Genç kızlar A ve B, genç erkekler A ve B, yıldız kızlar, deniz küreği genç kızlar A ve B, deniz küreği genç erkekler A ve B kategorilerinde yapılan yarışlarda, sporcular 2 bin, bin ve 500 metrelik mesafeyi en kısa sürede tamamlamaya çalıştı.

Şampiyona sonunda genç kızlar A kategorisinde Sakarya Atatürk Anadolu Lisesi, genç erkekler A'da Prof. Dr. Tansu Çiller Ticaret Meslek Lisesi, genç kızlar B'de Fethiye Belediye Fen Lisesi, genç erkekler B'de Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yıldız kızlarda ise İstanbul Halide Edip Adıvar Ortaokulu birinci oldu.
Deniz küreği genç kızlar A ve deniz küreği genç erkekler A'da Sinop Atatürk Anadolu Lisesi, deniz küreği genç kızlar B'de Sinop Sarı Saltuk Anadolu Lisesi, deniz küreği genç erkekler B'de de Sinop Atatürk Anadolu Lisesi sporcuları birinciliği elde etti.
Yarışların sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi.
Editör: Vitrin Haber