TFF 3. Lig’de mücadele eden Kocaelispor’un başarılı savunma oyuncusu, Sinop’un gururu Taha Batuhan Yayıkcı’yı Süper Lig ekipleri gözüne kestirdi. 24 yaşındaki futbolcunun da Süper Lig’de oynama hayali var…

SÜPER LİG’DEN 4 KULÜP PEŞİNDE

Sezon başında 3. Lig’de mücadele eden Kocaelispor’a transfer olan, oynadığı futbol ve kişiliğiyle Kocaelisporlu taraftarların gönlünde taht kuran 24 yaşındaki Sinoplu savunma oyuncusu Taha Batuhan Yayıkcı başarılarına başarı ekliyor. Sinop’un gururu olan, her gittiği takımda 57 numaralı formayı başarıyla taşıyan Batuhan’ı Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor, Çaykur Rizespor, BTC Türk Yeni Malatyaspor ve İttifak Holding Konyaspor’un takip ettiği öğrenildi.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

Başarısı için mücadele ettiğiKocaeli’de, kentin Amiral Gemisi,Özgür Kocaeli Gazetesi’ne verdiği röportajda hayalinin Süper Lig’de oynamak olduğunu ve bu hayalinin Kocaelispor formasıyla gerçekleşirse mutlu olacağını kaydeden Batuhan’ın Yeşil-Siyahlı kulüple bir yıllık sözleşmesi daha bulunuyor. Batuhan bu sezon Kocaelispor formasıyla 25 maça çıkarken, bu maçların hepsinde 90 dakika forma giydi. Kocaelispor taraftarının büyük keyifle izlediği ve takımın savunmasındaki önemli ismi olan Batuhan, Sinop’u il dışında gururla temsil ediyor.

Haber: Serdal Erdal

Editör: Vitrin Haber