Gençler, yıldızlar, küçükler ve minikler olmak üzere 4 kategoride gerçekleştirilen basketbol eğitimlerinde sporcu sayısı da her geçen gün artıyor. 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Sinop Bizim Basketbol ve Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Nazım Dik, eğitimlere tüm potansiyel basketbolcu adaylarını beklediklerini söyledi.
Dik şunları söyledi; "Sinop Bizim Basketbol ve Spor Kulübü olarak Beden eğitimi öğretmeni ve basketbol antrenörleri ile beraber faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Gençler, yıldızlar, küçükler ve minikler kategorilerinde 100'e yakın çocuğumuza hem bu sporu sevdirip hem de kulüp altyapımızın oluşmasını hedefliyoruz. Haftanın altı günü Atatürk Spor Salonu ve Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda çalışmalarımız devam ediyor. Bu güzel sporu seven, bilgisayar ortamından, ders ve sınav yoğunluğundan bir nebze olsun ayrılmak isteyen ve keşfedilmeyi bekleyen her yaştaki tüm potansiyel basketbolcu adaylarımızı bekliyoruz. Bizleri bu güzel ortamda çalışma imkanı veren Sinop Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğüne ve salon personellerine teşekkür ederiz" 

Bu arada Sinop Bizim Basketbol ve Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Nazım Dik, kendisine ulaşmak isteyen velilerin 0530 4658747 nolu telefondan irtibat sağlayabileceklerini sözlerine ekledi. 
Editör: Vitrin Haber