Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen yaz spor okullarının açılışı Barış Manço Parkı Spor Alanı'nda 721 sporcunun katılımıyla başladı.

Açılışa Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Uluslararası Organizasyon Daire Başkanlığı Şube Müdürü Güven Çakıcı, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ramazan Yılmaz'ın yanısıra çok sayıda davetli katıldı.
Açılış töreninde bir konuşma yapan Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Ramazan Yılmaz, "Çocuklarımızla bir arada bulunmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'müzce bir araya getirilen yüzlerce çocuğumuzun sporla tanışarak birbirleriyle kaynaşmasını sağlarken, içlerinde yetenekli olanları yeteneklerine göre değerlendirerek Türk sporuna kazandırmayı hedefliyoruz. Özellikle ilk öğretim çağı çocuklarımızın tatile girdiği yaz aylarında uzman antrenörler nezaretinde düzenli ve en iyi şekilde değerlendirilmeleri için mükemmel bir imkan olan spor okullarımız binlerce çocuğumuza ve gencimize hizmet etmesini sağlamak en büyük arzumuzdur" diye konuştu.
Ardından judo, güreş ve jimnastik branşında bulunan öğrenciler mini bir gösteri yaparak izleyenlerden büyük alkış aldılar.
Editör: Vitrin Haber