Sinop Anadolu Yıldızları Ligi Voleybol Erkek Takımı Türkiye finallerinde büyük bir başarıya imza atarak Türkiye 4.sü oldu.

Yıldızlar kategorisinde 8-11 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Voleybol Ligi'nin (Analig) finalleri Bursa’da yapıldı.

Finallere İstanbul (Avrupa), İstanbul (Anadolu), İzmir, Aksaray, Karaman, Ankara, Sinop, Trabzon, Erzincan, Şanlıurfa, Malatya, Elazığ İllerinin takımları katıldı.

Sinop Anadolu Yıldızları Ligi Voleybol Erkek Takımı, grubundaki ilk maçında Erzincan ile karşılaştı ve zorlu geçen müsabakayı 3:2 kazandı.
İkinci maçında Mardin ile karşılaştı ve karşılaşmayı 3 : 0 gibi net bir skorla kazanan takımımız gruptan lider olarak çıktı ve ilk dört takım arasında yer aldı.

Yarı Final Maçında Ankara ile karşılaşan temsilcimiz müsabakayı 3:0 kaybetti ve İstanbul (Avrupa) ile üçüncülük dördüncülük müsabakasına çıktı, sahadan 3:0 mağlup ayrılan takım, Türkiye Finallerinde turnuvayı Türkiye Dördüncü olarak tamamladı. 

Analig Voleybol Türkiye Şampiyonası sıralaması ise şöyle oluştu: 1. İzmir, 2. Ankara, 3. İsstanbul (Avrupa)  ve 4. Sinop

İdareci Murat Olgunsoy, Antrenörler Koray Çakal, Ertuğrul Bal ile takım oyuncularının başarısı Sinop'ta büyük bir sevinçle karşılandı. 

Editör: Vitrin Haber