Sinop 1.Amatör Futbol Ligi'nde Sinop Spor ile Boyabat Spor arasında oynanan maçta Mor-Beyazlı ekip, 10-0 kazandı. Karşılaşmada dostluk mesajları ön plana çıktı.
Ortak Dostluk Pankartı

Maç öncesi iki takım oyuncuları ve hakemler, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan ''Gelin spor yapalım tek galibi dostluk olsun'' yazılı pankartla sahaya çıktı. Taraftarlar, iki takım oyuncularını birlikte alkışladı. 

Son dönemde artan şiddet olaylarına karşı duyarlılık oluşturmak isteyen Gençlik ve Spor Bakanlığı spordaki şiddete karşı Türkiye'de büyük bir kampanya başlattı. Bu Kampanya'ya Sinop Spor ile Boyabat Spor Amatör Müsabaka öncesi İki Takım Futbolcuları da destek verdi. 

AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, AK Parti Snop İl Başkanı Cengiz Tokmak, İl Genel Meclis Başkanı Uğur Giresun ve Meclis Üyeleri, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Soysal, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Sinop Spor Başkanı Saim Özkara, Sinop Spor Basın Sözcüsü Mete Çağdaş da karşılaşmayı izleyerek sporculara destek oldu. 


Editör: Vitrin Haber