Sinop POLESİE Gençlerbirliği hentbol takımı, zorlu mücadele öncesinde son hazırlıklarını yapıyor. 21-23 Mart tarihlerinde Ankara'da oynanacak Hentbol Erkekler 2. Lig C grubu maçlarında mücadele edecek olan Sinop POLESİE Gençlerbirliği hentbol takımı turnuvanın 2. gününde Ankara AS Hentbol Kulübü 3. gününde ise İstanbul Pendik Spor Kulübü ile 2 puan için mücadele edecek.

HEDEFİMİZ 1. LİG
Müsabakalar öncesinde değerlendirmelerde bulunan Sinop POLESİE Gençlerbirliği Hentbol Takımı Antrenörü Fuat Özyürük, hedeflerinin 1. Lig olduğunu söyledi. Özyürük; “Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Takımın motivasyonu çok yüksek. Yıllardır emek verdikleri bu sporu profesyonel olarak yapacak olmak onları çok heyecanlandırıyor. Bu heyecanlarını antrenmanlarda sahaya yansıttıklarını görebiliyorum.  İnanıyorum ki antrenmanlardaki hırslarını müsabakalara da aktaracaklar ve hayal ettikleri 1. Lige yükselecekler” dedi.

KRİTİK TRANSFERLER YAPTIK
Yaptıkları analizler neticesinde kritik gördükleri önemli transferler yaptıklarını ifade eden Sinop POLESİE Gençlerbirliği Hentbol Takımı Antrenörü Fuat Özyürük, bu önemli transferlerin şampiyonluk yolunda büyük katkı sunacağını belirtti. Özyürük; “Biz kendini bilen, kendi kendini gözlemleyip analiz edebilen bir takımız. Kuvvetli yönlerimizi ön plana çıkarttığımız gibi eksikliklerimizi giderme konusunda da oldukça gayret gösteriyoruz. Bu doğrultuda birkaç kritik transfer hamlesi gerçekleştirdik. 4 sporcuyla anlaşmış bulunmaktayız. Hepsi daha önceden tanıdığımız, hentbol sporuna gönül vermiş bu işi ticari kaygıyla değil severek yapan arkadaşlarımız.

Yaptığımız 1 yıllık anlaşma bu işin başlangıcı niteliğinde. İlk etapta 1 yıllık anlaşma imzaladık. Bilindiği üzere POLESİE dünya çapında birçok spor organizasyonuna destek veren bir kuruluş. Bunların örneği olarak Belarus Liginde mücadele eden Dinamo Misk ve Nascar Ana sponsorluğunu örnek gösterebiliriz. Bu durum bizde de ayrı bir heyecan ve motivasyon yaratıyor” diye konuştu.

BU TAKIM HEPİMİZİN
Sinop’a ait olan bu takıma Sinop halkının verdiği desteğin kendilerine ayrı bir güç verdiğinin altını çizen Sinop POLESİE Gençlerbirliği Hentbol Takımı Antrenörü Fuat Özyürük, kendilerinin de bu desteğe layık olmak için durmaksızın mücadele edeceğini belirtti. Özyürük; “Bu takım hepimizin. Sinop halkının yanımızda olduğunu bilmek bize güç veriyor. Şu an şehrimizi profesyonel liglerde temsil eden tek takımız. Bu durumun omuzlarımızdaki yükü ağır bunu söylemeden edemeyeceğim ancak bizler Sinop'un adının duyulması ve şehrimize katma değer sağlamak için elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız. Biliyoruz ki Sinop halkı da bizlerden desteklerini hiç esirgemeyecek.
Son olarak Bölgesel Amatör Lige katılmamıza önayak olan Gençlik Spor İl Müdürümüz Kazım Açıkbaş'a, Valimiz Sayın Erol Karaömeroğlu'na,  Ak parti milletvekili Sayın Nazım Maviş'e Belediye Başkanımız Sayın Barış Ayhan'a, Ak Parti İl Başkanımız Sayın Uğur Giresun'a İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Yakup Üçüncüoğlu'na ve halihazırda ana sponsorumuz olan POLESİE oyuncak fabrikası Türkiye sorumlusu olan Sayın Taner Dinçkurt'a ve Yener Dinçkurt'a sizlerin aracılığıyla hem şahsım adına hem de POLESİE Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı ve yönetim kurulu adına  teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
 

Editör: Vitrin Haber