Sinop Motor Sporları Kulübü Başkanı Atilla Hakan Şen ve Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Özen, 06-09 Ağustos tarihleri arasında Sinop’ta düzenlenen 3. Uluslararası Doğa, Kültür, Turizm ve Motosiklet festivaline destek ve katkılarından dolayı Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’a teşekkür ziyaretinde bulundular. 

Fransa, Almanya, Hollanda, Belçika, Rusya ve Türkiye'den yaklaşık 600 motosiklet tutkunun katıldığı, Sinop sokaklarına renk katan 3. Uluslararası Motosiklet Festivalini organize eden Sinop Motor Sporları Kulübü Başkanı Atilla Hakan Şen düzenlenen organizasyona olan katkılarından dolayı Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’a teşekkür etti. Şen; “İlimizde gerçekleştirilen motosiklet festivali umduğumuzdan da yüksek bir katılımla gerçekleşti. Bu tür organizasyonlara gereken destekler verildiğinde neler olduğunu hep birlikte gördük. Bu anlamda bizlerden desteğinizi esirgemediğiniz için sizin şahsınızda Sinop Üniversitemize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Sinop’un tanıtımı ve sportif organizasyonlarda yer almanın kendileri için önemli olduğunu ifade eden Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın ise gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Üniversite olarak Sinop’a değer katan sosyal ve sportif faaliyetlerde üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz. Birlikte bu güzel etkinlikleri çeşitlendirerek gençliğimize, Sinop’a artı değer sunmaya devam edeceğiz” dedi.  
Editör: Vitrin Haber