İstanbul Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Spor Merkezi’nde yapılan Türkiye Salon Kürek Şampiyonası (Ergometre) sonuçlandı. 8 Aralık 2018 Cumartesi günü yapılan Türkiye Salon Kürek Şampiyonasında Sinop Gençlik Spor Kulübü bayan kürek takımı takım olarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Tüm sporcuları ve teknik ekibi kutlayan Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, sporculara başarılarının devamını diledi. Üçüncüoğlu, "Aynı kulüpten en iyi 3 dereceyi çeken sporcuların ortalamasına göre birinci olduk. Kulüp olarak katıldığımız şampiyonada birinci olarak ilimize başarı kazandıran ekibimize, ailelerine, Gençlik Spor İl Müdürümüz Kazım Açıkbaş ve Spor Şube Müdürümüz Ramazan Yılmaz beye teşekkür ediyorum. Hedefimiz saygılı, ahlaklı, başarılı bireyler yetiştirmek" dedi.  

HEDEFİMİZ MİLLİ SPORCULAR YETİŞTİRMEK
Sinop'ta kürek sporunu geliştirmeye yönelik çalıştıklarını söyleyen Başkan Üçüncüoğlu, "Sinop'ta kürek branşını geliştirmek, milli takıma sporcular yetiştirmek istiyoruz. İlimizdeki kürek başta olmak üzere diğer branşlardaki sporcularımızın ailesine ve ülkesine faydalı bireyler olarak yetişmelerini hocalarımızın eşliğinde sağlamak kulübümüzün amaçlarından" diye konuştu. 

Editör: Vitrin Haber