Sinop Gençlik Spor Kulübü sporcuları Sapanca Gölünde gerçekleştirilen Gençler Türkiye Kupası Kürek Yarışlarından dereceyle döndü.

Gençler Türkiye Kupası Kürek Yarışları, Sapanca'da 30'a yakın kulüpten kadınlarda 128 ve erkeklerde de 237 olmak üzere yaklaşık 365 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Sinoplu sporcular 1 kategoride birincilik, 2 ikincilik ve 3 üçüncülük etti. 
Kırkpınar parkurunda bin ve 2 bin metre mesafede gerçekleştirilen yarışlarda Sinop Gençlik Kulübü sporcuları; U19 kızlar 2x kategorisinde 2.'lik, U19 Kızlar 4x+ kategorisinde 3.'lük, Kadınlar 1x kategorisinde 3.'lük, Kadınlar 2x kategorisinde 1.'lik, Kadınlar 4x+ kategorisinde 2.'lik ve Takım halinde ise 3.'lük elde etti.

7-9 Ağustos tarihleri arasında yapılan yarışlara 16 sporcu ile katılan Sinop Gençlik Spor Kulübü sporcuları yarış boyunca büyük performans gösterdiğini belirten Sinop Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, kulüp sporcularını başarılarından dolayı kutladı. 
Vitrinhaber muhabirine konuşan Başkan Üçüncüoğlu, "Sporcularımızı kutluyorum. Sapanca Kırkpınar parkurunda bin ve 2 bin metre mesafede gerçekleştirilen yarışlarda Sinop Gençlik Kulübümüzün sporcuları; U19 kızlar 2x kategorisinde 2.'lik, U19 Kızlar 4x+ kategorisinde 3.'lük, Kadınlar 1x kategorisinde 3.'lük, Kadınlar 2x kategorisinde 1.'lik, Kadınlar 4x+ kategorisinde 2.'lik ve Takım halinde ise 3.'lük elde etti. Daha nice başarılar diliyorum" dedi.

Editör: Vitrin Haber