Cevher Plastik Ahmet Kizek sponsorluğunda Modi Spor Bilardo Kulübü tarafından bu yıl ilki yapılan turnuvaya 64 sporcu katıldı.

Turnuvada; Mustafa Aslan birinci olurken, Yıldıray Ünal ikinciliği elde etti. Üçüncülüğü Miranda Taban ile Emre Öztuğral'ın paylaştığı turnuvada, Bartu Karaali, Burak Başkan, Ümit Çamur ve Erhan Türkmen dördüncülüğü bölüştü. Turnuvada dereceye girenlere ödüllerini İl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ramazan Yılmaz ve Kulüp Başkanı Nurettin Karakurt verdi. 

Final maçının çok keyifli geçtiğini belirten Kulüp Başkanı Nurettin Karakurt, turnuvaya 4'ü kadın toplamda 64 sporcunun katıldığını söyledi. Karakurt, "Bu turnuvanın ayrı bir özelliği de ödüllü olmasıydı. Sponsorumuz Ahmet Kizek'e bu manada teşekkür ediyoruz. Tüm katılımcı sporcularımız turnuvada kıyasıya yarıştı. Hepsini de ayrı ayrı kutluyorum. Organizasyon içesinde en küçük bir tartışma olmadan, bilardo sporunun iç dinamiğine yakışır bir şekilde maçlarımız oynandı. Herkes çok mutlu oldu. Cumhuriyetimizi en iyi şekilde kutladığımıza inanıyorum" dedi.   

Modi Spor Bilardo Kulübü Başkanı Nurettin Karakurt turnuvanın geleneksel hale getirileceğini sözlerine ekledi. 

Editör: Vitrin Haber