Türkiye Off-Road Şampiyonasının üçüncü ayağı olan Vezirköprü Yarışlarında bu yıl da ödüller sahiplerini buldu. Türkiye'nin farklı illerinden 30 ekibin katıldığı organizasyonda yarışmacılar, 12 kilometrelik parkurda mücadele etti. Zorlu parkurda yarışan sürücüler, derece yapabilmek için kıyasıya mücadele verdi. Yarışta bazı pilotlar, küçük kazalar da geçirdi.

Peli Parke'nin ilk kez ana sponsorluğunu üstlendiği organizasyonda genel klasman liderliği Wrangler takımından Bülent Cevdet Durdu ile yardımcı pilotu Aydemir Uzun'un oldu. Genel klasmanda ise liderlik koltuğuna 120 puanla Adapazarı Belediyesi Offroad Team adına yarışan Sinop Off Road Kulübünden Bülent Cevdet Durdu ile yardımcı pilotu Aydemir Uzun oturdu. Vezirköprü Off-Road Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonun ödül töreni ise Vezirköprü Kültür Merkezinde yapıldı ve ödüller sahiplerini buldu. 

Yedi etabın ardından S1 kategorisinde İlayda Hancı-Batuhan Korkut ikilisi mutlu sona ulaşırken s2'de ise Zafer -Nihat Keskin ve yardımcı pilotu Yasemin Biber Toker'in oldu. S3 kategorisinde Hüseyin Memi-Ali Yılmazer, S4 kategorisinde ise Bülent Cevdet Durdu-Aydemir Uzun'dan oluşan ortaklık şampiyonluk ipini göğüsledi. Genel klasmanda ise liderlik koltuğuna 120 puanla Adapazarı Belediyesi Offroad Team adına yarışan Bülent Cevdet Durdu ile yardımcı pilotu Aydemir Uzun oturdu. Adapazarı Belediyesi Offroad Team, iki gün sonunda elde ettiği puanlarla takımlar sıralamasında da zirveye yerleşti.
Editör: Vitrin Haber