Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Sinop Şubesi düzenledikleri açılış programıyla 2018/2019 futbol sezonunu açtılar. 

Sezon açılış programında ilk olarak TFFHGD Sinop Şubesi spor malzemeleri hakemlere dağıtıldı. Programda daha sonra Sinop İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Yağcı bir konuşma yaptı. Mehmet Yağcı Konuşmasında; etkinliği düzenleyen ve düzenlenmesinde emeği geçen şube başkanı ve yönetimine teşekkür etti. Hakem ve gözlemcilerin yeni sezon yeni sayfa diyerek herkesin üstüne düşeni yerine getirmesi gerektiğini belirten Sinop İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Yağcı; “Yakaladığımız başarı çıtasını daha yukarılara çıkartmamız gerekiyor. Bu vesile ile tüm hakem ve gözlemcilerimizin, Türk spor camiasının yeni sezonunu kutluyorum” dedi. 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLMALIYIZ
Sinop İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Yağcı’nın konuşmasının ardından söz alan TFFHGD Sinop Şube Başkanı Özgür Sever, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Sever; “Yeni sezonda birlik ve beraberliğimizi daha fazla perçinleyerek üstümüze düşeni yapmamız gerekiyor. Tüm bunların yanında bilgi ve başarımızı çok çalışarak sahada ortaya koymamız gerekiyor. Yeni sezon Sinop Hakem ve Gözlemcilerine hayırlı uğurlu olsun. Kazanan Türk Hakemliği olsun. Düzenlediğimiz açılış programımıza desteklerini esirgemeyen TFFHGD Genel Merkez Başkanımız Dr. Abdurrahman Arıcı'ya,  Genel Merkez Sekreter Yardımcısı, 12.nci Bölge Şube Başkanlığı sorumlusu, Ordu İHK Başkanı Kahraman Minnet'e, tesislerini bizlere açan Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Kazım Açıkbaş'a, Sinop ASKF Başkanı Ayhan Özhan'a vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından, sezon açılış programı pasta kesimi ve hatıra fotoğrafı ile birlikte sona erdi. Program sonunda hakemler yaptıkları çift Kale maçla yeni sezona merhaba dediler.
 
Editör: Vitrin Haber