Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Akdeniz Kupası Deniz Küreği Yarışları gerçekleştirildi. 

02-03 Mart tarihleri arasında Muğla Fethiye’de düzenlenen yarışlara ülke genelinden 10 ilden yaklaşık 150 sporcu katıldı. 
Bu sene sadece U19 ekiplerinin katıldığı yarışlar, 1. ve 2. gün U19 kızlar ve erkekler olmak üzere iki kategoride gerçekleştirildi.

Oldukça çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda, zorlu rakiplerini geride bırakan Sinop Gençlik Spor Kulübü sporcuları 1. gün yarışlarında U19 kızlarda; 1x 3.’lüğü, 2x 1.’liği ve 4x+ 4.’lüğü elde ederken aynı gün oynanan U19 erkeklerde 2x 3.’lüğü elde etti.
İlk günkü başarısını ikinci gün maçlarında da devam ettiren Sinop Gençlik Spor Kulübü U19 kızlarda 1. 1.’liği, 2x 1’liği ve 4x 1.’liği elde ederken U19 erkeklerde 2x 3.’lüğün sahibi oldu.

Elde edilen başarının memnuniyet verici olduğunu belirten Sinop Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, yarışlarda gösterdikleri büyük gayretlerden ötürü tüm sporcularını tebrik etti. 
Üçüncüoğlu; “Sinop Gençlik Spor Kulübü olarak bu sene de geçen sene olduğu gibi girdiğimiz 3 yarışta da 1. olarak bizi gururlandıran sporcularımızı ve antrenörümüzü kutluyorum. Ayrıca Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne de desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


 

Editör: Vitrin Haber