Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri tarafından devam eden antrenmanlarda Covid-19 virüsü nedeniyle tedbirler alınıyor.

Spordan uzak kalmak istemeyen sporcular spor salonlarına girmeden önce ateşleri ölçülüyor. Ayrıca dezenfektan bulunan tesislerde sosyal mesafeye dikkat edilerek yapılan antrenmanlarda antrenörler maske ve siperlik takıyor. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, tesislerin ve antrenman alanlarının her gün dezenfekte edilerek tüm sporcuların sağlıklı, kaliteli ve nezih bir ortamda spor yapmaları için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak çalışmalarıma aralıksız olarak devam edildiği aktarıldı. 

Açıklamada ayrıca, Sinop’ta 5-18 yaş arası çocuklara ve gençlere yönelik İl Spor Merkezlerinde çeşitli branşlarda antrenmanların başladığı, Koronavirüs tedbirleri kapsamında bu yıl Atletizm, Badminton, Basketbol, Boks, Cimnastik, Futbol, Hentbol, Güreş, Judo, Karate, Kürek, Masa Tenisi, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Yelken, Yüzme (Ücretli) branşlarında öğrencilerin ücretsiz olarak katılım sağlayabilecekleri bildirildi. 

Editör: Vitrin Haber