2008 yılında kurulan ve 10 senedir çeşitli başarılara imza atan Sinop Sağlık Gençlik Spor Kulübü 6. Olağan genel kurulu yapıldı. Sinop Sağlık Gençlik Spor Kulübüne 8 senedir başkanlık yapan Kenan Aral  bu genel kurulda kendi isteği ile aday olmazken, yapılan genel kurulda başkanlığa Lütfi kargın getirildi. Aral’a Genel kurul ve Yönetim Kurulu kararı ile “Onursal” Başkanlık Unvanı verildi.

Olağan Genel Kurul sonrasında açıklamada bulunan Kenan Aral; “Büyük emekler vererek arkadaşlarımız ile beraber kurmuş olduğumuz Sağlık Spor kulübünde yaklaşık 8 senedir başkanlık görevi yaptım. Çeşitli branşlarda güzel başarılar elde ettik. Emekli olmam ve genç arkadaşlarımızın önünü açmak için kendi isteğim ile aday olmadım. Bugünden sonra da Sağlık Spor kulübünün emrindeyim maddi ve manevi desteklerim her zaman devam edecektir” dedi.
Yapılan olağan genel kurulda Lütfi Kargın Başkanlığa seçilirken, Yönetim Kurulu üyeleri Remzi Yeşil, Ramazan Açıkgöz, İsa Akça, Sebahattin Kayabalı, Ziver Duran ve İbrahim Erşahin’den oluştu, Denetleme Kuruluna ise Hüseyin Karaaslan, Sinan Sevim ve Hikmet Özay seçildi.

Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda Kenan Aral için plaket ve veda töreni düzenlendi. 
Sinop İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan ve Sağlık Spor Kulübü Başkanı Lütfi Kargın yaptıkları konuşmalarda Kenan Aral’a bugüne kadar kulübe yaptığı başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Daha sonra Kenan Aral’a Sağlık Spor Kulübünce hazırlanan plaket Sinop İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan tarafından takdim edildi. 
Törene İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Daire Başkanları, Başkan Yardımcıları, Sağlık Spor Başkanı Lütfi Kargın, Yönetim Kurulu Üyeleri ve sağlık çalışanları katıldı. 
 
Editör: Vitrin Haber