Türkiye Öğretmenler Kupası bölge maçlarında Futsal branşında Sinop'u temsil etmeye hak kazanan takıma ödülünü Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız verdi. 

Türkiye Öğretmenler Kupası Bölge Maçlarında Sinop'u temsil edecek takımların seçilmesine yönelik gerçekleştirilen Futsal müsabakası sonucunda, il birincisi olan Boyabat ilçe takımı bölgede Sinop'u temsil etmeye hak kazandı.

BU MÜSABAKALAR TAKIM OLMA RUHUNU GÜÇLENDİRİYOR
Final maçını izleyen Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, finalde ter döken her iki takımın oyuncusu öğretmenlere madalyalarını takdim etti. Müsabakaların oldukça renkli geçtiğini belirten ve birinci olan takıma bölge yolunda başarılar dileyen Yıldız; "Aslolan burada olmak ve bu heyecana ortak olmaktı. Takım olma ruhunu güçlendiren, kaynaşmayı ve birlikte iş başarabilme özelliğimizi perçinleyen bu spor müsabakaları sayesinde yeni dostluklar elde etmiş olmanın mutluluğu içindeyiz.  Bu bağlamda müsabakalara katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyor, finale oynayan Erfelek ilçe takımımızı ve şampiyon olan Boyabat ilçe takımımızı tebriklerimi sunuyorum. Birinci olan takımımıza bölge yolunda başarılar diliyorum" dedi.

4 BRANŞTA 6 TAKIM BÖLGEYE GİDİYOR
24 Kasım Öğretmenler günü kutlamaları kapsamında bu yıl ilk defa Türkiye Öğretmenler Kupası düzenleniyor. Sinop'ta bu kapsamda Masa Tenisi (erkek-bayan), Voleybol, Basketbol, Futsal (erkek-bayan) branşında öğretmenlerin oluşturduğu takımlar ilçe elemeleri ardından il finallerinde ter döktü. Sinop il finallerinde branşlarında birinci olan takımlar bölge finallerine katılacak. Bölgelerinde birinci olan takımlarda ise Türkiye Finalinde yarışacak.  

Buna göre Futsal erkelerde 9 takım arasında birinci olan Boyabat, Masa Tenisinde 5 takım arasında birinci olan Sinop merkez, voleybolda 3 takım arasında birinci olan Boyabat ve Basketbolda tek takımla Sinop Merkez, futsal bayanlar branşında takımla Gerze, Bayanlar Masa Tenisi tek takımla Gerze, Samsun'da yapılacak bölge müsabakalarına katılmaya hak kazanmış oldu.

Editör: Vitrin Haber