Ziraat Türkiye Kupası  1. tur  maçında Yeni Amasyaspor’u 4-2 yenerek bir üst tura çıkan Sinopspor, yarın saat :13.30’da 2. Tur maçı kapsamında Erbaaspor ile karşılaşacak.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçı kapsamında bugün oynanacak olan Sinopspor-Erbaaspor maçı Sinop Dokuzoğlu Stadında saat:13.30’da başlayacak ve Aspor kanalından canlı olarak yayınlanacak.
Sinopspor sezon öncesi bir dönem Trabzonspor’da da forma giyen Brezilyalı futbolcu Alanzinho ile Bursaspor ve Şanlıurfaspor’da forma giyen Sierra Leoneli oyuncu İbrahim Teteh Bangura’yı transfer ederek yerel ve ulusal basında sıkça adından söz ettirmişti. 
Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında Mustafa Tahran ve Teteh Bangura’nın attıkları 2’şer gol ile Sinopspor YeniAmasyaspor karşısında maçı 4-2 kazanmıştı. Sinopspor  kalecisi Ertuğrul’da yaptığı kurtarışlarla kalede güven vermiş ve Sinopspor taraftarından büyük destek görmüştü.

Sinopspor’un yeni transferi Brezilyalı Alanzinho’da lisans işlerinin tamamlanmasın ardından bugün oynanacak olan Sinopspor-Erbaaspor karşılaşmasında Sinopspor forması ile ilk maçına çıkacak.
Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhan Özhan maç öncesi yaptığı açıklamada; “ Tüm Sinop ve Sinopspor sevdalılarını takımlarını desteklemek için 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Dokuzoğlu Stadına bekliyoruz. Maça gelemeyecek ama gönülleri Sinopspor’da olan taraftarları da Aspor kanalında canlı yayınlanacak olan Sinopspor-Erbaaspor maçını izlemeye davet ediyorum. Sinopspor olarak amacımız Bölgesel Amatör Ligden (BAL) 3. lig’e çıkmak bunun içinde sezon öncesinde yaptığımız flaş transferler ile iddialı bir takım oldu. Ziraat Türkiye Kupasında da gidebildiğimiz yere kadar giderek Sinopspor’u hak ettiği yerlere götürmek” diye konuştu.

Özhan ayrıca bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı olması nedeni ile bizlere bu vatanı yoktan var ederek yaşanabilir bir ülke bırakan başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnettarlığımızı sunuyor ve bu uğurda vatan için can veren tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi ile minnetle anıyorum” dedi.    
  
Hedeflerinin 3. Lige çıkmak olduklarını belirten Sinopspor taraftarları da maçın oynanacağı günün 30 Ağustos Zafer Bayramının 95. Yıldönümüne geldiğini ve Sinopspor’un da maçı kazanarak seyircisine 2 zaferi birden kutlatacağına inandıklarını söylediler.

Bizde Vitrinhaber olarak Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Sinopspor’a başarılar diliyoruz. 


 
Editör: Vitrin Haber