Alınan galibiyet sonrasında açıklama yapan Karakurt, Antalya’da 24 spor kulübünün katılımıyla yapılan Türkiye şampiyonasında İLDA TEKSTİL sponsorluğunda Sinop Modispor Kulübü adına Ahmet Köseoğlu, Berkay Karakurt, Erkan Yıldırım, Nurettin Karakurt katıldı. Milli sporcumuz Ömer Karakurt başka kulübe transfer olması nedeniyle yapılan karşılaşmalarda büyük oranda gücümüz eksildi final oynamayı kaçırdık” dedi.

Turnuvada oldukça başarılı bir performans sergilediklerini belirten Karakurt, “ Yarı final maçında şampiyon olan ve tamamı milli takımdan oluşan Bursa kulübüyle karşılaştık. Şanssız bir şekilde yenilerek turnuvada 3. olduk. “
Sinop’a ilk kez kupa kazandırdıklarını da dile getiren Karakurt, 2006 yılında başlayan ve tamamına katıldığımız Kulüpler ligi tarihinde 12 yıl sonra ilk kez Türkiye üçüncülüğünü elde ettik. Turnuvada eksiklerimizi gördük. Önümüzdeki sezon işi sıkı tutup birinci olmak ve Şampiyon Kulüpler Kupasında ilimizin adını Dünya ‘ya duyurmak istiyoruz. Ayrıca Organizasyonda başta Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan olmak üzere bize katkı ve destek veren herkese teşekkür ediyorum.”   

Öte yandan MODİ Spor Kulübünün İLDA TEKSTİL sponsorluğunda Türkiye Üçüncülüğünü elde etmesinin ardından Firma sahibi Recep Ünal yaptığı açıklamada, hem Sinop hem de spor kulüplerimize elimizden geldiği kadar katkı ve destek vermeye çalışıyoruz. Spor yapılan her alana destek vermek amacındayız. Dolayısıyla spor kulüplerimizi ve sporcularımızı da motive etmiş oluyoruz. Başarıları da bizi memnun ediyor” dedi. 
Editör: Vitrin Haber